Smažená ryba s rajčaty a houbami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Filé rybí
  • 400 g Fazole bílé sterilované
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Hříbky čerstvé
  • 24 ks Rajčata Cherry
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 421 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 231 mg
  • Bílkoviny 97 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1790 mg
  • Vláknina 15065.8 mg
  • Vitamín A 15065.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 43.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu očistíme, z obou stran opečeme na rozpáleném oleji a uchováme v teple.

  • 2

    Do pávne vložíme na plátky nakrájené hříbky a cherry rajčátka a orestujeme dohněda.

  • 3

    Přidáme okapané fazole, šťávu vylisovanou z citronu, zbytek oleje, ochutíme solí a pepřem.

  • 4

    Směs prohřejeme, rozdělíme na talíře, doplníme rybou a podáváme.

Komentáře k receptu