S rajčaty treska
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 729 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 61 g
 - Sodík 695 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 55.5 mg
 - Draslík 1825.3 mg
 - Vláknina 11363 mg
 - Vitamín A 11363 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 100.2 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Naporcujeme tresku - filet s kůží a zabalíme do fólie s trochou olivového oleje. Vaříme 20 minut v hrnci při teplotě 45°C.
 - 
                                2
Uvařenou tresku opepříme, osolíme a na zbylém oleji zprudka opečeme ve woku. Přidáme citronovou šťávu.
 - 
                                3
Sušená rajčata smícháme s bazalkou a podáváme s vařenou treskou.