Zaječí guláš s nakládanými fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 437 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 1748 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 135 mg
 - Draslík 1258.6 mg
 - Vláknina 9525 mg
 - Vitamín A 9525 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.3 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Odblaněné zaječí maso bez kostí nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, nakládané fazolky zcedíme.
 - 
                                2
V hrnci na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přisypeme maso, osolíme, opepříme, podusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí. Zaprášíme hladkou moukou, podlijeme trochou vývaru a dusíme téměř do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Přidáme fazolky, kečup, a dodusíme.
 - 
                                3
Guláš podáváme s vařeným bramborem.