Rizoto se sépiemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 410 kcal
 - Sacharidy 64 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 368 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 64 g
 - Cholesterol 93.3 mg
 - Draslík 740.3 mg
 - Vláknina 3027.2 mg
 - Vitamín A 3027.2 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve uvaříme rýži v osolené vodě.
 - 
                                2
Mezitím nakrájíme chapadélka sépií nahrubo a těla na kroužky. Vložíme do kastrolu spolu s nakrájenými šalotkami, podlijeme vínem, olivovým olejem, přidáme lístky petrželky, přiklopíme a na mírném ohni cca 10min podusíme. Nakonec ochutíme solí.
 - 
                                3
Rýži slijeme, promícháme se sépiemi, posypeme čerstvě umletým pepřem a ihned podáváme.