Zálivka s roketou podle Ramsaye
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 668 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 75 g
 - Sodík 198 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 48.2 mg
 - Vláknina 566.3 mg
 - Vitamín A 566.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Roketu opláchneme ve vlažné vodě a osušíme. Ve vyšší nádobě nebo mixeru smícháme olivový olej s bílým vinným octem a roketou, osolíme mořskou solí, přidáme čerstvě umletý pepř. 30 vteřin mixujeme, potom přes hustou látku přecedíme.
 - 
                                2
Ihned po přípravě promícháme a použijeme, než roketa zčerná.
 - 
                                3
Zálivka má příjemnou peprnou chuť a je výborná na humra.