Jablka v krému
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1545 kcal
 - Sacharidy 344 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 350 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 318 g
 - Cholesterol 24 mg
 - Draslík 2039.9 mg
 - Vláknina 60800 mg
 - Vitamín A 60800 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 73.6 mg
 - Vitamín E 2.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 208.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme a opatrně vyndáme střed, škrabkou to jde nejlépe, do každého dáme kousek másla a marmelády.
 - 
                                2
Zapékací nádobu vymažeme máslem, poklademe jablky, pocukrujeme a zapečeme.
 - 
                                3
Tuhý sníh z bílků smícháme s cukrem a pokryjeme jím jablka.
 - 
                                4
Pečeme ve vyhřáté troubě 10-15 minut. Podáváme teplé.