Kančí játrová pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 300 g Chléb konzumní
  • 180 g Máslo čerstvé
  • 30 g Okurky nakládané
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 300 g Kančí játra
  • 40 ml Martell cognac
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 430 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 384 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 36 mg
  • Draslík 27 mg
  • Vláknina 838.3 mg
  • Vitamín A 838.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 34.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kančí játra odblaníme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky, cibuli nasekáme nadrobno.

  • 2

    V pánvi rozpustíme třetinu másla, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme kostičky jater a osmažíme doměkka. Játra rozmačkáme vidličkou a necháme vychladnout.

  • 3

    Přimícháme zbytek másla, osolíme, opepříme, přilijeme koňak a vyšleháme.

  • 4

    Pomazánku mažeme na chléb a zdobíme kolečky kyselé okurky.

Komentáře k receptu