Srnčí sýrová pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 20 g Hořčice
  • 120 g Máslo čerstvé
  • 100 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 300 g Veka
  • 6 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 30 g Paprika sterilovaná
  • 500 g Srnčí maso pečené
  • 20 ml Víno bílé
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 506 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 500 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 39 mg
  • Draslík 270.4 mg
  • Vláknina 770.8 mg
  • Vitamín A 770.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Srnčí pečené maso umeleme na masovém strojku, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme najemno. Maso vložíme do mísy, osolíme, opepříme, zakápneme kořeněným bílým vínem, přidáme strouhaný sýr, špetku muškátu, 1 lžíci hořčice, cibuli, máslo a všechno spolu důkladně promícháme.

  • 2

    Pomazánku mažeme na plátky bílé veky a zdobíme proužky nakládané papriky.

Komentáře k receptu