Pstruzi v udírně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 764 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 33 g
- Sodík 338 mg
- Bílkoviny 105 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 290 mg
- Draslík 1807 mg
- Vláknina 21 mg
- Vitamín A 21 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nasolíme a očesnekujeme vykuchané ryby. 
- 
                                22 hodiny necháme v lednici odležet. 
- 
                                3Uděláme oheň, aby se vytvořily žhavé uhlíky. 
- 
                                4Na dno udírny dáme dřevěné lupínky a trochu jalovce. 
- 
                                5Na rošt naskládáme ryby a udírnu zavřeme víkem. 
- 
                                61,5 hodiny necháme grilovat, stále přikládáme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        