Smažená kachní prsa s červeným zelím
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 295 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 15 g
- Sodík 227 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 69.8 mg
- Draslík 910.4 mg
- Vláknina 10779.5 mg
- Vitamín A 10779.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 167.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z hlávky červeného zelí odstraníme vnější listy, odřízneme tuhý střed, zbylé listy omyjeme a nakrájíme na nudličky. 
- 
                                2Kachní prsa opláchneme studenou vodou, osušíme, odřízneme z nich tuk, maso příčně nakrájíme na tenké nudličky, opepříme a osolíme. 
- 
                                3V pánvi rozehřejeme olej a nakrájené maso na něm za stálého míchání osmažíme. 
- 
                                4V druhé pánvi rozehřejeme máslo a krátce na něm za stálého míchání osmahneme nakrájené zelí. Pak přilijeme pomerančovou šťávu, promícháme, necháme přejít varem a podáváme s osmaženými kousky masa. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        