Španělský rybí salát z tresky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Jablka
  • 6 g Sůl
  • 30 g Pažitka
  • 100 g Okurka salátová
  • 300 g Treska uzená
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibule červená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 278 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 1901 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 309.8 mg
  • Draslík 875.3 mg
  • Vláknina 5830 mg
  • Vitamín A 5830 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo 8 minut a ihned zchladíme studenou vodou. Oloupeme a nakrájíme na osminky. Uzenou tresku nakrájíme na menší kousky a vložíme do mísy. Okurku rozkrojíme podélně napůl a každou polovinu nakrájíme na slabé plátky. Jablko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Červenou cibuli nakrájíme na kolečka a vše přidáme do mísy k tresce. Osolíme, zakapeme citronovou šťávou a jemně promícháme. Salát rozdělíme na porce a každou porci ozdobíme osminkami vajec a nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu