Slaná buchta s masem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 125 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 100 g Brambory
  • 350 g Mouka polohrubá
  • 150 g Uzené maso vařené
  • 90 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 100 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Olej slunečnicový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Oregano sušené
  • 1 kávová lžička Droždí sušené
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibule
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 518 kcal
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 183 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 57 g
  • Cholesterol 51.1 mg
  • Draslík 214.3 mg
  • Vláknina 7630.4 mg
  • Vitamín A 7630.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory klasicky uvaříme a poté na jemno nastrouháme. Vlažné mléko, vejce, olej, nastrouhané uvařené brambory, sůl, cukr, oregano, mouku, droždí a jednu malou cibuli nakrájenou na jemno, dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před dokončením hnětení přidáme na kostičky nakrájené maso a nastrouhaný sýr. Po ukončení programu si vychutnáme vynikající buchtu s masem a sýrem.

Komentáře k receptu