Hruškový kompot s ananasem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 250 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 9 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 457.1 mg
 - Vláknina 15425 mg
 - Vitamín A 15425 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Šťávu z obou konzerv slijeme do většího hrnce, ovoce pokrájíme na menší kousky, případně na plátky. Limetku vymačkáme, šťávu dáme do hrnce, kůru pokrájíme a taktéž přidáme do hrnce.
 - 
                                2
Do kastrolu přidáme kardamom a vaříme celý obsah pět minut těsně pod bodem varu.
 - 
                                3
Ovoce rozdělíme do misek, zalijeme teplým sirupem, posypeme nasekanými oříšky a ihned podáváme.