Domácí chléb s česnekem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 130 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 375 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 250 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Droždí sušené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Bazalka
  • 1 kávová lžička Česnek sušený
  • 1 ks Česnek
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 3 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 337 kcal
  • Sacharidy 57 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 273 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 9.7 mg
  • Draslík 21.3 mg
  • Vláknina 5239.8 mg
  • Vitamín A 5239.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vlažnou vodu, cukr, sůl, změklé máslo, česnek sušený, prolisovaný stroužek česneku, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme nastrouhaný sýr a bazalku a pustíme program dál. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře k receptu