Pivní sýrové topinky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 114 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 1 g
- Sodík 408 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 19.3 mg
- Draslík 106.4 mg
- Vláknina 1037 mg
- Vitamín A 1037 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nivu rozdrobíme. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. 
- 
                                2V pánvi rozehřejeme máslo, osmahneme na něm polovinu nakrájené cibule, přilijeme pivo a přidáme rozdrobený sýr. Směs za stálého míchání dochutíme paprikou a solí. 
- 
                                3V druhé pánvi na rozehřátém oleji opečeme plátky chleba. Topinky potřeme pomazánkou, rozložíme je na plech s pečicím papírem a krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě. 
- 
                                4Topinky podáváme teplé, posypané zbylou nakrájenou cibulí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        