Sladké indické čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 56 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 438.9 mg
 - Vláknina 4385.5 mg
 - Vitamín A 4385.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme. Kousek zázvoru očistíme a nastrouháme. Rajčata a zázvor necháme vařit v menším hrnci, dokud nezměknou. Následně je odložíme a počkáme, dokud nevychladnou. Celou směs poté propasírujeme přes kovové síto.
 - 
                                2
Směs necháme opět chvíli vařit. V případě potřeby můžeme zalít trochou vody. Okořeníme chilli, masalou, fenyklem, trochou cukru, kmínem a přidáme špetku soli. Necháme vařit, dokud nemá čatní hustou konzistenci. Po vychladnutí na pokojovou teplotu můžeme podávat.