Jogurt s tykví po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 105 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 92 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 16.3 mg
 - Draslík 572.6 mg
 - Vláknina 4337.6 mg
 - Vitamín A 4337.6 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.7 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tykev zbavíme slupky a najemno nastrouháme. V suchém hrnci ji povaříme, než tykev změkne. Následně ji přecedíme a necháme bokem vychladnout.
 - 
                                2
Na pánvi bez oleje pražíme kmín, který následně nadrtíme. Zelené chilli nakrájíme společně se zázvorem. Jogurt smícháme s mletým chilli a nadrceným kmínem. Přidáme špetku soli.
 - 
                                3
Tykev vyklopíme do servírovací mísy. Jogurt důkladně promícháme, naaranžujeme na něj chilli papričky, koriandr a zázvor. Necháme vychladit a servírujeme.