Kuřecí křidýlka Buffalo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Víno madeira
  • 16 ks Kuřecí křídla
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 1 hrnek Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2276 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 200 g
  • Sodík 497 mg
  • Bílkoviny 110 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 524 mg
  • Draslík 938.1 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 2.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřecí křidýlka osolíme, v pánvi rozpálíme olej a maso z obou stran dozlatova opečeme. Vyjmeme a necháme okapat.

  • 2

    Mezitím do másla vmícháme chilli, madeiru, kečup a dle chuti můžeme přidat sůl. Křidýlka naskládáme do zapékací mísy a ze všech stran potřeme ochuceným máslem.

  • 3

    V předehřáté troubě asi 10min zapečeme. Podáváme horká.

Komentáře k receptu