Kuřecí prsa s broskví

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Kuřecí prsa
  • 100 ml Olej stolní
  • 200 ml Kompot broskvový
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Koření Gyros
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Bazalka
  • 1 špetka Kari koření
  • 4 plátek Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 kg Brambory
  • 1 šálek Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 583 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 263 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 110.7 mg
  • Draslík 1636.8 mg
  • Vláknina 13922.4 mg
  • Vitamín A 13922.4 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sójovou omáčkou pokapeme maso, posypeme gyrosem a kari kořením. Okořeníme plátky oloupaných brambor, které upečeme.

  • 2

    Na oleji opečeme řízky a mírně podlijeme vodou. Na každý dáme půlku broskve, sýr a necháme roztéct.

  • 3

    Podáváme s pečenými bramborami.

Komentáře k receptu