Kompot z rynglí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 535 kcal
- Sacharidy 109 g
- Tuky 10 g
- Sodík 284 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 109 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 140.7 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ryngle omyjeme, na minutku můžeme dát do vroucí vody a necháme okapat. Vložíme je do vymytých sklenic. 
- 
                                2Z vody a cukru připravíme cukerný roztok. 
- 
                                3Zalijeme jím připravené ryngle a sterilujeme při 85 stupních 20 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        