Nádivka z masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 19095 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 1523 g
 - Sodík 5253 mg
 - Bílkoviny 1255 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 5518.1 mg
 - Draslík 21889.3 mg
 - Vláknina 1257.1 mg
 - Vitamín A 1257.1 mg
 - Vitamín B6 29.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 85.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli a petrželovou nať jemně nasekáme a zpěníme na másle a ihned odstavíme. Přilijeme lžíci smetany nebo mléka, aby se směs déle nesmažila a petržel nám nezežloutla.
 - 
                                2
Maso umeleme dvakrát, přidáme k němu směs z cibule a petržele, okořeníme muškátovým květem, osolíme, přimícháme žloutky a žemli pokropenou smetanou a vše řádně rozmícháme.