Kvašený zeleninový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 92 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 96 g
 - Sodík 2651 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 350.6 mg
 - Vláknina 8462 mg
 - Vitamín A 8462 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechny druhy zeleniny očistíme, důkladně omyjeme a nastrouháme na nudličky. Přidáme cukr, sůl a kmín, dobře promícháme.
 - 
                                2
Kopr omyjeme a rozložíme na dno sklenic, poté rozdělíme a namačkáme zeleninovou směs, povrch zatížíme.
 - 
                                3
Odložíme a na teplém místě necháme kvasit. Po vykvašení uchováme v chladné a temné místnosti.