Kapr po pacovsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 270 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 106.3 mg
 - Draslík 550.8 mg
 - Vláknina 307.5 mg
 - Vitamín A 307.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapra naporcujeme, osolíme a poprášíme moukou. Opečeme na rozpáleném sádle.
 - 
                                2
Pak přidáme do pánve k porcím kapra 5 g namočených hub i s vodou, ve které se máčely. Přidáme rajčatový protlak, česnek a necháme dusit pod pokličkou doměkka.
 - 
                                3
Porce kapra při podávání přelijeme šťávou s houbami.