Kapr na pivu po česku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 498 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 100 g
- Sodík 159 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 123.8 mg
- Draslík 1000.4 mg
- Vláknina 7231.3 mg
- Vitamín A 7231.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.8 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté a vykostěné porce kapra nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a pokapeme octem. Necháme chvíli v chladu. 
- 
                                2Oloupanou cibuli, brambory a mrkev nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na másle, přidáme mrkev a brambory a zalijeme pivem. Povaříme 15 minut. 
- 
                                3Nakonec přidáme kostky ryby, nastrouhaný perník a 10 minut vše vaříme na mírném ohni. Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        