Pikantní pomazánka z uzeného pstruha

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 125 g Pstruh uzený
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Křenová pasta - Krenex
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 115 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 18 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 21.6 mg
  • Draslík 145 mg
  • Vláknina 65.8 mg
  • Vitamín A 65.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uzeného pstruha nakrájíme na malé kousky.

  • 2

    V mixéru kousky ryby, sýr, křenovou omáčku, citronovou šťávu, pepř a olej důkladně rozmixujeme v hladkou pomazánku. Přendáme ji do misek, zabalíme do potravinové fólie a dáme vychladit.

Komentáře k receptu