Vaječná pomazánka pikantní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Omáčka tatarská
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 5 špetka Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 421 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 746 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 525.7 mg
  • Draslík 212 mg
  • Vláknina 588 mg
  • Vitamín A 588 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.8 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme vejce natvrdo, po zchladnutí oloupeme a nastrouháme nahrubo.

  • 2

    Přidáme tatarskou omáčku, utřený česnek, dle chuti osolíme.

  • 3

    Vše řádně promícháme.

  • 4

    Pomazánku podáváme namazanou na pečivu a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu