Filety z kambaly smažené na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 1782 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 79.2 mg
 - Draslík 445.9 mg
 - Vláknina 3835 mg
 - Vitamín A 3835 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybí filety osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, vložíme do pánve na rozpálené máslo a smažíme z obou stran dozlatova.
 - 
                                2
Mezitím nakrájíme citron na tenké plátky a posekáme petrželku najemno. Usmaženou rybu upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, máslem z pánve, ozdobíme plátky citronu a posypeme petrželkou.