Filety z makrely s cibulí a kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 350 g Cibule
  • 720 g Makrela - filety
  • 30 g Oříšky piniové
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 332 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 348 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 84 mg
  • Draslík 493.3 mg
  • Vláknina 2588 mg
  • Vitamín A 2588 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli nakrájíme na osminky a necháme zpěnit cca 3min na rozehřátém oleji. Osolíme, přidáme nahrubo nasekané kapary, piniová semínka a restujeme ještě cca 3min.

  • 2

    Poté cibuli vyjmeme, do pánve přidáme lžíci oleje a vložíme filety kůží dolů. Na prudkém ohni pečeme cca 3min, obrátíme, posypeme cibulí, odstavíme, zakryjeme a necháme 2min odpočinout.

Komentáře k receptu