Fazolová směs s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 556 kcal
 - Sacharidy 85 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 425 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 74 g
 - Cholesterol 1.4 mg
 - Draslík 3213.7 mg
 - Vláknina 18192.2 mg
 - Vitamín A 18192.2 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 86.9 mg
 - Vitamín E 10 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Konzervu s kukuřicí a fazolemi slijeme, zeleninu necháme okapat a zatím necháme stranou. Na velké pánvi rozpálíme olej a nadrobno nasekanou cibuli, prolisovaný česnek a kousky dýně orestujeme doměkka. Zeleninu přesypeme do hrnce, zalijeme vývarem, přidáme nasekaná rajčata, sůl, pepř a vaříme zakryté pokličkou cca deset minut.
 - 
                                2
Mezitím si na pánvi opečeme klobásku a poté ji nakrájíme na kolečka. Přidáme ji k zelenině a vsypeme fazole a kukuřici. Povaříme dalších deset minut, popřípadě dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti.