Ančovičková pizza s olivami

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 15 g Olivy černé
  • 30 g Salám Vysočina
  • 6 g Oregano čerstvé
  • 50 g Ančovičky konzervované
  • 130 g Rajčata Cherry
  • 40 g Mozzarella
  • 150 g Korpus na pizzu
  • 90 ml Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 573 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 1367 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 21.3 mg
  • Draslík 335 mg
  • Vláknina 3700 mg
  • Vitamín A 3700 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cherry rajčata omyjeme a pokrájíme na poloviny, olivy taktéž rozpůlíme. Ančovičky necháme dobře okapat, poté nahrubo nasekáme. Oregano omyjeme a nakrájíme na drobné kousky. Mozzarellu nakrájíme na plátky.

  • 2

    Korpus potřeme rajčatovým protlakem. Na potřený korpus dáme plátky salámu, rajčata, olivy, ančovičky a mozzarellu. Posypeme oreganem a dáme péct do trouby na 15 minut při 230°C.

Komentáře k receptu