Hermelín plněný

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 35 g Ořechy vlašské
  • 240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 1 špetka Sůl
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 728 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 66 g
  • Sodík 118 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 102 mg
  • Draslík 142.8 mg
  • Vláknina 3260 mg
  • Vitamín A 3260 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozpůlíme hermelíny a vnitřky vydlabeme.

  • 2

    Vydlabaný sýr utřeme s česnekem, ořechy a máslem.

  • 3

    Hmotou naplníme hermelíny, spojíme a zabalíme do alobalu.

  • 4

    Necháme uležet dva dny v lednici.

  • 5

    Bylinky nasekáme a smícháme s olivovým olejem, česnekem a solí. Potřeme směsí hermelíny a podáváme.

Komentáře k receptu