Kapr se zelím v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Kapr obecný
  • 100 g Šunka dušená
  • 100 g Sůl
  • 4 g Pepř černý mletý
  • 100 g Zelí hlávkové bílé
  • 200 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 30 ml Olej olivový
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Feferony
  • 5 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 424 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 9784 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 128 mg
  • Draslík 746.5 mg
  • Vláknina 3312.5 mg
  • Vitamín A 3312.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pracovní desku si rozložíme čtverce alobalu a potřeme je olivovým olejem. Na alobal rozložíme porci kapra, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme. Feferonky, tvarůžky, cibuli a zelí nakrájíme na proužky a smíchané navršíme na kapra. Zakryjeme plátkem šunky, důkladně zabalíme a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 30 minut. Podáváme teplé.

Komentáře k receptu