Křepelky připravované na grilu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Petržel - nať
  • 4 ks Bobkový list
  • 4 ks Křepelka
  • 4 špetka Sůl
  • 4 špetka Pepř černý mletý
  • 4 cl Víno madeira
  • 1 polévková lžíce Balsamico ocet
  • 2 polévková lžíce Olej z pšeničných klíčků
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 276 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 315 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 105 mg
  • Draslík 474.9 mg
  • Vláknina 1472 mg
  • Vitamín A 1472 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Křepelky omyjeme, osušíme, osolíme opepříme. Do břicha jim vložíme bobkový list a petrželovou nať.

  • 2

    Potom je svážeme a napícháme vedle sebe na grilovací jehlu, podložíme pod ně pekáč, 20 minut opékáme, přitom obracíme.

  • 3

    V misce rozmícháme Madeiru, olej a balzamikový ocet, křepelky směsí stále během pečení potíráme.

Komentáře k receptu