Ucha-ruská rybí polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 600 g Kapr obecný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Celer - nať
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Pórek
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 267 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 222 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 70 mg
  • Draslík 918 mg
  • Vláknina 11296.8 mg
  • Vitamín A 11296.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 58.6 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté ryby vložíme do osolené vody, přidáme cibuli, mladé póry, očištěnou nakrájenou petržel, a celer a krátce povaříme.

  • 2

    Potom přidáme oloupaná rajčata, bobkový list, celý pepř a uvaříme do měkka. Nakonec přimícháme máslo a drobně nakrájenou petrželovou nať.

Komentáře k receptu