Těstoviny farfalle s cuketou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Těstoviny Farfalle
  • 1 kávová lžička Med včelí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Solamyl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Cuketa
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 0.01 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 389 kcal
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 208 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 78 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 77.4 mg
  • Vláknina 7191 mg
  • Vitamín A 7191 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny dáme vařit do hrnce s osolenou vařící vodou. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cukety opláchneme studenou vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Uvařené těstoviny slijeme a necháme je okapat.

  • 2

    Ve velké pánvi rozehřejeme olej a doměkka v něm osmažíme nakrájenou cibuli, česnek a kolečka cukety. Potom k zelenině přimícháme uvařené okapané těstoviny.

  • 3

    V míse rozmícháme solamyl se 2 lžícemi vody na hladkou kaši, do které pak ještě přidáme sójovou omáčku a med. Směsí přelijeme těstoviny se zeleninou, vše důkladně promícháme, prohřejeme, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře k receptu