Selský chléb s fíky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 165 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 10 g Droždí sušené
  • 50 g Fíky čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 20 g Cukr krupice
  • 400 g Mouka chlebová
  • 20 ml Olej olivový
  • 250 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 589 kcal
  • Sacharidy 108 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 654 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 108 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 204.1 mg
  • Vláknina 2760 mg
  • Vitamín A 2760 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nasypeme mouku, cukr, sůl a sušené droždí. Polovinu fíků nasekáme na kousky a přidáme do mísy. Zalijeme vodou, olivovým olejem, promícháme a přendáme do nádoby domácí pekárny. Zvolíme program framcouzský chléb a necháme péct. Po zaznění signálu chléb posypeme zbytkem nasekaných fíků, necháme dopéct.

Komentáře k receptu