Selský chléb s dýňovými semínky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Droždí sušené
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 10 g Cukr krupice
  • 100 g Dýňová semínka
  • 400 g Mouka chlebová
  • 40 ml Mléko polotučné
  • 200 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 560 kcal
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 492 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 79 g
  • Cholesterol 7 mg
  • Draslík 326.3 mg
  • Vláknina 4345 mg
  • Vitamín A 4345 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy vsypeme mouku, sůl, cukr, droždí, zalijeme rozpuštěným máslem, vodou, mlékem a prohněteme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb. Po zvukovém signálu přidáme k těstu dýňová semínka a necháme dopéct.

Komentáře k receptu