Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Strouhanka
  • 20 g Pažitka
  • 20 g Petržel - nať
  • 30 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 30 ml Olej olivový
  • 4 ks Kuřecí prsa
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 447 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 537 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 250.7 mg
  • Draslík 865.4 mg
  • Vláknina 2622.3 mg
  • Vitamín A 2622.3 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.6 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pažitku s petrželkou nasekáme na jemno a smícháme se strouhankou. Plátky masa obalíme v mouce, poté v rozšlehaném vejci a nakonec v bylinkové strouhance.

  • 2

    Maso osmažíme do křupava na rozpáleném oleji.

Komentáře k receptu