Filety z tresky se zeleninou v listovém těstě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 150 g Listové těsto
  • 30 g Olej olivový
  • 8 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 100 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 400 g Treska aljašská
  • 200 g Fazole červené sterilované
  • 30 ml Citronová šťáva
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 362 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 1029 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 48.3 mg
  • Draslík 629.8 mg
  • Vláknina 8487.5 mg
  • Vitamín A 8487.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole scedíme, vložíme do misky, rajčata scedíme a trochu pokrájíme, bylinky posekáme, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno. K fazolím přidáme rajčata, česnek, bylinky, cibuli a promícháme. Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a olejem. Pekáček vyložíme plátem listového těsta, vložíme tresku, obložíme zeleninovou směsí, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny.

  • 2

    Pokrm naporcujeme, upravíme na talíře a teplý podáváme.

Komentáře k receptu