Broskvový koláč s mandlemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 800 g Broskve
  • 150 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 150 g Cukr moučkový
  • 150 g Máslo čerstvé
  • 100 g Mandle
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 518 kcal
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 371.3 mg
  • Vláknina 9641.7 mg
  • Vitamín A 9641.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.8 mg
  • Vitamín E 5.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve oloupeme, rozčtvrtíme a vyjmeme pecky. Do mísy nasypeme mouku, přisypeme cukr, drcené mandle, přidáme máslo a vypracujeme těsto. Do pekáče na dno položíme broskve, zakryjeme těstem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny.

  • 2

    Koláč naporcujeme, upravíme na servírovací mísu a teplý podáváme.

Komentáře k receptu