Šneci s klobásou a sýrem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Listové těsto
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Klobása Dunajská
  • 20 dkg Sýr Eidam cihla 40%
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 998 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 73 g
  • Sodík 81 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 317.8 mg
  • Draslík 77.7 mg
  • Vláknina 3700 mg
  • Vitamín A 3700 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásky necháme ztuhnout v mrazáku a pak je spolu se sýrem nastrouháme do mísy.

  • 2

    Přídáme tři vejce.

  • 3

    Listové těsto rozdělíme na čtyři díly, každý rozválíme na obdélník.

  • 4

    Posledním vejcem potřeme delší okraj, tence pomažeme hmotou a srolujeme.

  • 5

    Nakrájíme na asi 1 cm plátky a klademe na plech.

  • 6

    Pečeme do růžova.

Komentáře k receptu