Kapr na italský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 267 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 101.7 mg
 - Draslík 503.3 mg
 - Vláknina 159 mg
 - Vitamín A 159 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.4 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a osušené 2 porce kapra bez kůže ( filety ) osolíme, ochutíme pepřem, obalíme v bezlepkové mouce a vložíme do pekáčku. V mléku rozmícháme bezlepkový rajský protlak, směsí kapra přelijeme. Ještě kapra polijeme rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem. Mísu s kaprem vložíme do předehřáté trouby na 200 °C. Pečeme přibližně 2 -25 minut dozlatova.