Bezlepkové těstoviny s jogurtovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 446 kcal
- Sacharidy 77 g
- Tuky 5 g
- Sodík 776 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 61.1 mg
- Vláknina 1040.5 mg
- Vitamín A 1040.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Pažitku a nať z řapíkatého celeru drobně pokrájíme. Bezlepkovou šunku pokrájíme na kostičky. V misce si rozmícháme bílý jogurt se solí, pepřem, přidáme pažitku s celerovou natí a šunkou. 
- 
                                2Bezlepkové těstoviny uvaříme v 1,5 litru vody s lžičkou soli doměkka. Uvaříme je podle návodu (přibližně 8-10 minut). Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme k nim hotovou jogurtovou omáčku, promícháme a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        