Tykvový chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 300 g Mouka chlebová
  • 350 g Mouka žitná chlebová tmavá předměřická
  • 5 g Sůl
  • 20 g Arašídová pomazánka
  • 90 g Tykev - semena
  • 80 ml Olej z tykvových semen
  • 550 ml Voda pitná
  • 20 ml Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 609 kcal
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 344 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 194.8 mg
  • Vláknina 1813.3 mg
  • Vitamín A 1813.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, med a olej, přidáme chlebovou a tmavou mouku, sůl, arašídovou pomazánku a kvásek. promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb.

  • 2

    Po zaznění signálu přisypeme tykvová semena a necháme péct.

Komentáře k receptu