Tykvový chléb s chutí papriky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 206 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 25 g Chlebový kvásek
  • 2 g Paprika mletá pálivá
  • 350 g Mouka chlebová
  • 300 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 20 g Paprika mletá sladká
  • 80 g Mandle
  • 40 g Hrozinky
  • 80 g Tykev - semena
  • 20 g Lněné semínko
  • 40 g Rajčata sušená sterilovaná
  • 400 ml Minerální voda jemně perlivá
  • 40 ml Olej olivový
  • 20 ml Voda z pomerančových květů
  • 40 ml Sirup javorový
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 705 kcal
  • Sacharidy 94 g
  • Tuky 67 g
  • Sodík 1013 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 57 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 497.9 mg
  • Vláknina 13293.3 mg
  • Vitamín A 13293.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.2 mg
  • Vitamín E 5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme minerální vodu, olej, vodu z pomerančových květů a javorový sirup. Přidáme špetku pálivé papriky, sladkou papriku, chlebovou a hladkou mouku, sůl, drcené mandle a hrozinky, prolisovaný česnek, tykvová semínka, lněná semínka a sušená rajčata.

  • 2

    Vmícháme chlebový kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu