Bílé fazole s masem a zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Fazole bílé
  • 500 g Zelí kysané
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 kávová lžička Chilli omáčka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 kg Vepřové maso libové
  • 1 polévková lžíce Jíška instantní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 543 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 86 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 88.8 mg
  • Draslík 1378.1 mg
  • Vláknina 23800.2 mg
  • Vitamín A 23800.2 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 47.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3169.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Přes noc do vody namočíme fazole a druhý den je povaříme.

  • 2

    Když jsou poloměkké, přidáme k nim nakrájené maso na kostičky a nakrájené zelí.

  • 3

    Jsou-li fazole i zelí měkké, zahustíme jíškou, osolíme, opepříme, přidáme kapku worcesteru a chilli omáčky.

  • 4

    Poté podáváme.

Komentáře k receptu