Brambory s brynzou po moldavsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 551 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 38 g
- Sodík 246 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 37.5 mg
- Draslík 1298.5 mg
- Vláknina 15696 mg
- Vitamín A 15696 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 46.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 43 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupané a přepůlené menší brambory uvaříme v osolené vodě doměkka a slijeme je. 
- 
                                2Mezitím nadrobno nakrájíme cibuli, na čtvrtky rajčata a nasekáme pažitku a kopr. 
- 
                                3Uvařené horké brambory rozdělíme na talíře, kde je hustě posypeme čerstvou brynzou, jemně sekanou cibulí, pažitkou a koprem. 
- 
                                4Brambory pak podáváme přelité rozpuštěným máslem a ozdobené čtvrtkami rajčat. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        