Kotletky po debrecínsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřové kotlety
  • 50 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Pórek
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 hrnek Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 584 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 2214 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 110.5 mg
  • Draslík 774.5 mg
  • Vláknina 10643 mg
  • Vitamín A 10643 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.8 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklepeme, osolíme, opepříme a v hladké mouce obalíme kotlety.

  • 2

    Po obou stranách na rozpáleném oleji osmažíme, poté vyndáme na talíř a ve stejném oleji osmahneme cibuli.

  • 3

    Rozetřeme česnek, nakrájíme na nudličky okurky, přidáme sladkou papriku, kečup a na kolečka nakrájený pórek.

  • 4

    Vše přidáme k cibuli, promícháme, necháme přejít varem a podlijeme vlažnou vodou a nakonec přidáme kotlety.

  • 5

    Doměkka dusíme a občas podléváme.

  • 6

    Poté podáváme.

Komentáře k receptu