Rizoto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 102 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 97 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 53.3 mg
 - Draslík 332.7 mg
 - Vláknina 574 mg
 - Vitamín A 574 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvičce necháme zesklovatět cibulku, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné maso. Přidáme rýži a zalijeme vodou (rýže:voda; 1:2). Pečlivě promícháme a necháme cca 10 minut vařit. Přisypeme zeleninovou směs a vaříme dokud není rýže hotová (cca 10 minut).