Brambůrky z trouby
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 138 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 16 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 660.8 mg
 - Vláknina 8000 mg
 - Vitamín A 8000 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory omyjeme a nakrájíme na silnější plátky, protože se pečením scvrknou.
 - 
                                2
Brambůrky rozprostřeme na plech s pečícím papírem, pokapeme olivovým olejem, osolíme a okořeníme.
 - 
                                3
Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů.